A Wargaming.net a napokban két klasszikus játéksorozat licencére tette rá a kezét: az egyik a jól ismert, 1997-es Total Annihilation, melyből a Supreme Commander-játékok nőttek ki, míg a másik a Master of Orion, melynek legutóbbi, közepesen teljesítő része 2003-ban, tehát egy évtizede jelent meg.

A jogokat a World of- MMO-játékok mögött álló cég az Atari nemrégiben lezajlott aukcióján szerezte meg, megverve a licitálásban az Uber Entertainmentet és a Stardockot -- előbbi a Total Annihilationt szerette volna megkaparintani, míg utóbbi a Master of Orionra fente a fogát.

A Wargaming.net az üzlet nyélbe ütése után bejelentette, hogy komoly, AAA-kategóriájú játékokat fognak készíteni a frissen megszerzett licencekre alapozva, a munkálatokban pedig a cég teljes erővel részt vesz. Egyelőre azonban még nincs miről beszámolniuk, csak annyit ígérhetnek, hogy új életet lehelnek eme klasszikus stratégiai játékokba.

Bevásárolt a Wargaming

Total Annihilation -- Megjelenés: 1997. október 25. -- Gépigény: CPU: 1 magos / 100 MHz, RAM: 16 MB, VGA: 3D, HDD: 35 MB